Drömhus

drömhus

Min kille har varit bortrest över helgen, igår skickade jag puss och godnatt-sms till honom runt midnatt men när klockan nästan var 03.00 hade jag fortfarande inte lagt mig. Varför? Jag fastnade framför datorn bland så oändligt mycket inredningsinspiration! Blir typ helt knäckt över hur många vackra bilder på fantastiska hem som finns, Pinterest är verkligen min favoritkälla när det kommer till inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s