Dagens budgetfynd

SAM_5303

Ett av mina senaste shoppingfynd är denna blommiga klänning från Vero Moda. Perfekt att kombinera med en jeansjacka och converse eller boots för en sommarfin vardagsstil. Och kanske passar den för stundande midsommarfirande på landet? Den är helt klart ett alternativ, kommer att packa med den när jag styr stegen mot Sverige nu på torsdag.

7 reaktioner till “Dagens budgetfynd

  1. Låter kanon! Skulle du kunna hålla den till mig tills den 25:e så skulle jag bli suuuuuperglad och jag för över pengarna direkt den 25:e!
    Kraaaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s