Glad Midsommar!

SAM_5345

Autosvar på jobbmailen check, nu är det dags för midsommarfirande och efterlängtad avkoppling på landet i Sverige! Det där med avkoppling var dock inte helt sant kom jag på haha, midsommar är ju en minst sagt intensiv helg… Intensiv på ett härligt sätt! Har precis bundit klart min krans, kör på konstgjorda blommor i år och är mycket nöjd med det valet, kransen håller hela kvällen och skönt att slippa småkryp i håret. Fantastiskt väder här just nu och jag håller tummarna för sol hela dygnet! Okej, nu måste jag fortsätta med förberedelserna här. Glad Midsommar kära ni!

En reaktion till “Glad Midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s