Projekt sommarhus

IMG_7450

Så är jag på plats i Oslo igen efter en helt fantastisk semestervecka i Sverige, som alltid har jag lite blandade känslor… Jag älskar lugnet på landet så mycket samtidigt som det är skönt att vara tillbaka i storstan. Är så glad över att jag har tillgång till det bästa av två världar, det ena gör att jag uppskattar det andra om ni förstår hur jag menar. Och vet ni vad, ska jag berätta något kul? Min kille och jag har blivit med sommarhus! En röd liten stuga med vita knutar där hemma på landet, bedårande idyllisk med sjöutsikt och äppelträd ute på tomten.

IMG_7306

IMG_74400

Stugan är ett renoveringsobjekt så vi har långt ifrån bara latat oss på bryggan den här semesterveckan som varit. Har jobbat på ganska bra med att riva gamla tapeter, spackla väggar och måla tak, det är en lång väg att gå och vi kommer inte att bli klara den här sommaren, men förhoppningsvis nästa! Känns otroligt kul att ha ett sådant här projekt att pyssla med och jag längtar redan till nästa gång vi kan fortsätta arbetet.

4 reaktioner till “Projekt sommarhus

  1. Men så himla kul! Hoppas vi får se många bilder 🙂 Ligger det i närheten av dina föräldrar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s