Sommarens favoritjacka

SAM_58788

Ett av mina bästa köp till sommargarderoben? Min jeansjacka från Acne. Använder den nästan varje dag och den passar lika bra till söta klänningar som till en enkel t-shirt och jeans, som jag hade på mig idag.

Trevligt att vara tillbaka på kontoret förresten, största delen av dagen har gått åt till att jobba ikapp lite från ledigheten och planera morgondagens plåtning. Gick ut och käkade middag efter jobbet och nu efter en gazpacho och en stor pasta ska jag strax rulla i säng. Hoppas ni med har haft en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s