Podcastfavorit

IMG_7627

Har ni tips på några bra podcasts? Min favorit är Stil i P1 där Susanne Ljung guidar genom kultur- och modevärlden, jag fick tipset av fotograf Trude på jobbet för ett par veckor sedan och sedan dess har jag varit hooked. Lyssnar så fort jag har en ledig stund och jublar över att jag har mååånga avsnitt att höra på, helt perfekt såhär i sommartider. Nu ska jag fortsätta lyssna på avsnittet om semestermode och dricka en cider här ute på balkongen. Andra podcasts jag tycker om att lyssna på är Isabel och Rebecca, Ihop med Josefin och TED Talks. Har även hört mycket gott om Alex och Sigge så den ska jag också kolla in. Vilka lyssnar ni på?

En reaktion till “Podcastfavorit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s