Att packa en smart sommargarderob

sommarpackning

1. T-shirt från Acne
2. Hatt från Monki
3. Stickad tröja från Monki
4. Skjorta från Filippa K
5. Klänning från Zara
6. Vintage Levi’s 501 jeansshorts från Urban Clothing
7. Ballerinaskor från Lanvin
8. Byxor från Topshop

Nu på fredag går jag på en ny semesterrunda, wohoo! Två veckors ledighet och jag kommer att resa runt ganska mycket, dels i Sverige och så väntar en tur till Amsterdam. Har utmanat mig själv att satsa på en minimal packning och försöker därför planera mina outfits lite i förväg. Jag gillar ljusa nyanser som blått, offwhite och beige och trivs bäst i svala skjortor, t-shirts och stickade tröjor tillsammans med ett par jeansshorts, en kort, vippig kjol eller ett par löst sittande mönstrade byxor.

Sommarklänningar är ett absolut måste för mig, jag väljer gärna en mönstrad och matchar den med en jeansjacka. Ett par fina, platta remsandaler och ett par klassiska ballerinaskor eller loafers fungerar både dag och kväll. Solglasögon, en stråhatt, en fin väska och några väl valda smycken är detaljer som kompletterar vilken sommaroutfit som helst och tar liten plats i resväskan.

DSC_1126

Ska även försöka tänka på det här med nya stylingkombinationer, att bära skjorta under tröja, skjorta över klänning, skjorta över t-shirt, klänning under tröja… Det är ett smart stilknep och när du väl behärskar konsten inbillar jag mig att du kan variera din garderob i det oändliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s