100% sommarkänsla

SAM_6092

Idag har jag tillbringat dagen i min mammas stora trädgård och vid den här årstiden betyder det alltid hundra procent sommarkänsla. Vad sägs om att plocka jordgubbar direkt från landet? Snacka om skillnad i smak från gubbarna man annars köper i butik.

DSCN94700

SAM_6074

Den här gosiga katten kom på besök i trädgården för ett par veckor sedan och har stannat sedan dess. Vi vet inte vems hon egentligen är eller vad hon heter men vi kallar henne Lisa. Mamma och hennes man ska efterlysa hennes ursprungliga ägare men tills dess trivs hon utomordentligt här, äter gott och njuter i solen.

DSCN9482

Ett annat tjusigt besök här i trädgården är alla fina fjärilar. Den här snyggingen satt länge, länge och solade sig på stjärnflockan. Visste ni förresten att just nässelfjärilen är en väldigt skicklig flygare som kan röra sig långa sträckor, ibland till och med mellan olika länder, läste jag en gång. Ganska fascinerande med tanke på dess extremt nätta storlek och tunna, sköra vingar.

SAM_6081

Söta, solmogna smultron direkt från rabatten, finns det något godare? Tror inte det.

SAM_6072

Okej, det skulle vara att äta dem från ett strå då förstås. 🙂

DSCN94744

Denna semestersöndag till ära har jag förresten gjort min första lilla film på Instagram med klipp från just mammas trädgård. Är knappast någon mästare på videoinspelning men ändå, hihi. Följ mig om du vill på @mariarogersdotter eller titta här.

5 reaktioner till “100% sommarkänsla

  1. Nej men det här var ju verkligen svensk sommar i bildform! Tack för en helt underbar och välskriven blogg, läser alltid, men kommenterar sällan. 🙂 Kram J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s