Recycled

SAM_6122

SAM_6135

När man handlar för 50 kronor eller mer på Röda Korset här i Nässjö får man (om man vill) köpa en sprillans ny, hemsydd tygväska för fem kronor. Den här godbiten blev min idag! Om man inte handlar något annat kostar väskan 50 kronor. Väskan är sydd av återvunnet tyg, just den här har varit en gardin tidigare. Vet tyvärr inte om erbjudandet gäller i andra Röda Kors-butiker i Sverige men oavsett så är det ju ett trevligt pysseltips att göra själv om man har något gammalt tyg liggandes hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s