Strandliv

SAM_618111

SAM_6190

SAM_61977 2

SAM_6164

Smhi.se är typ min startsida på datorn såhär i svenska semestertider och när jag kollade i förmiddags brast jag ut i hurrarop. Har tillbringat min tisdag på vackra Vätterstranden i Jönköping, så himla härligt! Kallt som sjutton i vattnet så det blev inget bad för mig, är dock väldigt glad över all den sol jag fick lapa i mig.

7 reaktioner till “Strandliv

  1. Jönköping är så vackert på sommaren, det är en perfekt sommarstad att semestra i. Jag och min man åker dit från Borås varje sommaren och har gjort det de senaste tre åren och då är stranden ett måste. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s