Sweet days of summer

_K5P3745

Ni vet hur jag är, även om jag har semester klarar jag inte riktigt att hålla mig borta från jobbet, haha! Olivia Thomsen fotad av Trude Westby för veckans Bik Bok Styleguide. Styling av mig och hår och make av Therese Dombek. Kände för att göra lite nytt den här gången och vi plåtade ute på location istället för i studio.

_K5P3807 copy

_K5P3554

_K5P3971

_K5P3986

_K5P3629

_K5P3664

Jag måste säga att känner mig riktigt nöjd med dessa bilder, det är kul att fota i miljö, tycker att känslan blir mer levande. Vad tycker ni, hoppas ni gillar? Klicka här för att se mer.

En reaktion till “Sweet days of summer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s