Inte ett moln

SAM_6548

Den klassiska textraden ”inte ett moln, så långt ögat kan nå…” har väl aldrig passat så bra som idag. Gissar att jag inte är den enda som passar på att njuta av sol och bad dessa dagar då mer eller mindre hela Sverige har fantastiskt sommarväder? Julivädret levererar stort, helt underbart! Idag har ML och jag hängt hemma på terassen hos CJ och Marcus där vi solat, badat, pratat, skrattat, ätit godis och druckit milkshake. Helt underbart, sådana här varma, vackra dagar älskar jag svensk sommar (och mina vänner såklart, dem älskar jag oavsett årstid:) bara så himla, himla mycket.

En reaktion till “Inte ett moln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s