Real shades of grey

IMG_2603

Efter veckor av värme och strålande sol antar jag att naturen behöver en urladdning. Här i Oslo kom den i förmiddags, med besked! Jag stod ute på balkongen och knäppte den här bilden på det mörka molntäcket som rullade in, sekunden innan himlen öppnade sig och regnet bara forsade ned. Så häftigt att se! Nu har det lugnat ned sig lite och gått över till att vara ett ”vanligt” åskoväder. Det är så mysigt att vara ledig och ha möjlighet att vara inomhus med gott samvete en sådan här dag. Ska pyssla och städa lite här hemma, har seriöst ännu inte packat upp min resväska efter semestern, oops…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s