Copenhagen calling

IMG_2704

Vips så har min blogg förvandlats till en reseblogg! Igår landade jag i Köpenhamn där modeveckan pågår och jag plåtar innehåll och inspiration till Bik Bok Magazine. Jag trivs verkligen här, om jag inte redan hade det så bra i Oslo skulle den danska huvudstaden lätt vara ett alternativ till plats att bo på.

IMG_2710
 IMG_2714

IMG_2721

IMG_2801

IMG_2703

Nu ska jag ta kameran och bege mig ut. Klockan fem i eftermiddag kommer jag att vara på Bik Bok på Ströget där Bik Bok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen-kollektionen lanseras. Är ni i Stockholm får ni inte missa systrarna som besöker Bik Bok Gallerian i samband med lanseringen, kl 17.00 it is.

3 reaktioner till “Copenhagen calling

  1. Jag älskar att läsa din blogg och speciellt mycket just när du är ute och reser, du tar alltid så vackra bilder och skriver söta texter som passar till. Perfekt när man vill drömma sig bort för en stund! 🙂

  2. Åh vad roligt att du är på mode veckan! Jag älskar också köpenhamn, det är min favorit stad i norden faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s