Way Out West street style

IMG_3471

Efter två dagar på Way Out West kan jag konstatera att jag sällan sett så många snyggt stylade människor på en och samma plats. Det är det som är grejen med stadsfestivaler, folk campar inte utan går hem för att duscha och fixa sina outfits. Det var helt ljuvligt att fota streetstyle till jobbet! Ser fram emot att åka till kontoret och sammanställa allt bildmaterial imorgon.

IMG_3485

IMG_3538

IMG_3189

Vackra Elsa Ekman.

IMG_3350

IMG_3526

Nu är jag tillbaka hemma i Oslo, efter en fantastiskt härlig vecka ute på resande fot. Som alltid när jag varit borta kom min älskling med bilen och hämtade mig vid stationen, det är så mysigt. Har precis packat upp och tvättat en tvätt, nu väntar vila i soffan någon timme innan läggdags. Åh så skönt det ska bli haha, jag kommer att somna som en sten…

6 reaktioner till “Way Out West street style

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s