På ruta ett

zara-aug-sept-lookbook1

Rutigt är ett mönster som det bara inte går att värja sig från i höst, det kommer på allt från jackor och klassiska flanellskjortor till kjolar och byxor. Zara har precis fått in den här fina kappan…

jacketsrutigt

…och Céline och Stella McCartney visar stilen på catwalken.

4 reaktioner till “På ruta ett

  1. Rutigt är fint men hur matchar man det? Jag använder ofta plagg med andra mönster som blommigt, det kan man väl inte ha tillsammans? :S Skulle gärna läsa fler inlägg om mer konkreta stylingtips och även inspiration hur man matchar olika plagg, du skrev sådana mer förut, det var så bra! 🙂 Tack för inspirerande och mycket trevlig läsning och vackra bilder!

    1. Hej Sara, stort tack för feedback och fina ord! Din önskan om mer stylingtips är noterad. Att matcha rutigt med andra mönster är jag personligen inget större fan av men dock vet jag många som gör det riktigt snyggt. Här finns egentligen inga särskilda rätt eller fel utan du får helt enkelt prova dig fram. Minns att jag sett en bild någonstans där modellen hade stylats i randig tröja och en rutig skjorta knuten runt höfterna, det var fint. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s