Inredningsinspiration

IMG_8354

IMG_8357

IMG_8355

IMG_8356

Lite inspiration såhär på söndagskvällen! Kollade precis igenom min iPhoto och hittade dessa bilder jag knäppte i Amsterdam. Detta är i en kombinerad kläd- och interiörbutik som jag tycker har så härlig inredning, gillar hur de mixat in gröna växter. Glömde tyvärr att ta ett visitkort så jag minns inte vad butiken heter men det ligger centralt, går man i shoppingstråken går den inte att missa.

Update: Det är väl för väl att jag har en kille som håller ordning och reda när jag själv inte gör det! Butiken heter Hear Hear och här är hemsidan.

2 reaktioner till “Inredningsinspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s