Stickad tröja och sidenkjol

IMG_46011

IMG_46477

Jag idag i tröja från Monki, kjol från Companys och boots från Isabel Marant. Har precis ätit sushi till middag och tittat på det andra avsnittet av mitt guilty pleasure när det kommer till tv-program, Svenska Hollywoodfruar på TV3 Play. Den här säsongen ser ut att kunna bli riktigt härlig! Gunilla är galnare och mer underhållande än någonsin, Siv Cotton (måste skriva hela hennes namn, älskar det) verkar urkul och Maria är ju den underbara hon är och det går ju inte att inte tycka om henne. Ser fram emot Britt Eklands entré nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s