Around the world

img_47471

Skön lördagsmorgon och jag tar tillfället i akt att visa er av mina favoritsaker här hemma, jordgloben. Den är från 50-talet och Fredrik och jag har fått den i present av min farbror som i sin tur fått den av sina föräldrar, alltså min farmor och farfar. Förutom att den för mig har en för mig värdefull historia och är vacker att se på ger den även världens finaste ljus, speciellt på kvällarna.

En reaktion till “Around the world

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s