The September Issue

IMG_4936

IMG_4940

September är årets viktigaste månad för modemagasinen och att ligga på rygg och försöka bläddra i någon av de stora tidningarna just nu kan klassas som ett mindre styrkepass. Trevligt nog har jag möjlighet att gå igenom de glossiga sidorna på arbetstid, det är ett av mina bästa sätt att hämta inspiration till fyndiga rubriker och nya modellposer. Passar på att dela med mig av ett filmtips när vi ändå är inne på ämnet, jag tröttnar aldrig på ett se den här dokumentären.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s