Dagens sminktips

IMG_5099

Fina Therese gav mig komplimanger för min hy igår och jag blev så glad, betyder extra mycket när det kommer från en av landets främsta makeup-artister. Tror att hemligheten kanske kan ligga i den här lilla rackaren till burk som varken är speciellt dyr eller fancy, du hittar den i de flesta butiker som säljer smink. Dagens tips!

Annonser

One thought on “Dagens sminktips

  1. Låter intressant, om jag får tag på den så måste jag testa.
    Fanns liknande i England som jag testade, såg 10 år yngre ut hehe 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s