Simply beautiful

_K5P6460

Det enkla är ofta det bästa är min filosofi när det gäller det mesta, så även styling. Klicka här för att se veckans nya looks. Hästen på bilden är förresten en ren tillfällighet, en ryttare red förbi när vi var ute och plåtade och jag kunde ju såklart inte hålla mig från att springa och fråga om vi fick låna honom för några snabba bilder. Haha, sådant man man väl egentligen erkänna (”allt är alltid planerat in i minsta detalj, jag lovar…”) men jag gör det ändå för jag tycker att det är lite skoj. Vår modell Olivia är dessutom hästtjej sedan barnsben så de två fick snabbt fin kontakt.

Foto av Tone Tønseth, hår och smink av Therese Dombek och styling av mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s