Rachel Zoe S/S 14

zoe14

Rachel Zoe hade sin visning i New York för ett par timmar sedan, älskar att bilderna sprids så fort. Dessutom finns hur mycket behind the scenes-material som helst på Instagram. När det gäller Rachel Zoe vet man på något sätt alltid vad man får, hon är sin signaturstil trogen och det tycker jag om. Gillar även att stylingen är så pass enkel. En vit skjorta, en tunnstickad tröja, boyfriend-jeans, skinnbyxor och en bohemisk långklänning är exempel på plagg som många tjejer redan har i sin garderob och nu får man ny inspiration till hur man kan uppdatera sina klassiker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s