Business and pleasure

SAM_6806

SAM_6818

Varje lördag är det marknad på Vestkanttorget här i Oslo, både privatpersoner och företag säljer allt från möbler, böcker och prydnadssaker till kläder och smycken. Jag har stått och sålt på torget ett par gånger tidigare och igår var det dags igen. Att sälja på torget är en så mysig aktivitet, man blir av med de utrensade skatterna från garderoben, tjänar lite sköna extrapengar och träffar dessutom massor med folk. Som besökare har du såklart chans att göra fantastiska fynd. Mulet och varmt som det var igår är det perfekta marknadsvädret och härligt nog blev jag av med det allra mesta jag hade med mig till försäljning, resten gav jag bort till Fretex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s