Love is all around

SAM_6804

Sprang på det här söta hjärtat på trottoaren på väg hem från jobbet häromdagen och kunde inte låta bli att ta en snabb bild. Min helg har bjudit på allt möjligt kul. I fredags firade min kille och jag två år tillsammans och han överraskade mig med Singstar som han vet att jag tycker är så roligt. Vi var uppe halva natten och sjöng (!) och åt ost och kex. Igår stod jag hela dagen på Vestkanttorget här i Oslo och sålde delar av min välbehövligt utrensade garderob. SÅ himla skönt att bli av med massa gammalt som ändå bara ligger och skräpar, mycket bättre att det ger glädje åt någon annan! På kvällen njöt jag av att bara vara hemma, äta godis och äntligen hinna se första avsnittet i nya säsongen av Ensam mamma söker, älskar ju det programmet. Idag ska jag ägna mig åt pyssel som tvätt och manikyr, jobba ikapp lite framför datorn samt förbereda några av nästa veckas blogginlägg. Men först en smarrig frukost. Glad söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s