Redo för en ny säsong

IMG_5579

När min syster och jag var små fick vi alltid välja ut några nya outfits inför skolstarten på hösten. Vi satt i timmar tillsammans med mamma tittade i postorderkataloger som H&M och Ellos och ringade in allt vi önskade oss. Lyckan var så stor när paketet kom på posten och vi fick packa upp och prova våra nya plagg. Nu är jag vuxen och köper mina egna kläder men den där känslan av att uppdatera garderoben inför en ny säsong sitter kvar. Idag plockade jag fram några godbitar som jag ser fram emot att bära i höst. Tröja från Bik Bok, ringar från Zara, kappa från Étoile Isabel Marant och väska från Alexander Wang.

Annonser

2 thoughts on “Redo för en ny säsong

  1. Det där med att ringa in det man ville ha i hm katalogen känner jag verkligen igen! Åh det var sån lycka! 🙂
    Så snygg kappa! 👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s