Marc Jacobs S/S 14

mj14

Jag var tvungen att dubbelkolla så jag verkligen tittade i kategorin vår/sommar och inte höst när jag klickade mig in på Marc Jacobs-visningen. ”I didn’t want the cliché of Spring and Summer, I wanted it to be about girls who have no problem coming to work in a Victorian gown and Birkenstocks. I don’t have one friend who dresses in all white.”  Så uttalar sig Marc Jacobs själv om sin kollektion som bjuder på broderier, hibiskusmönster och mörka, mättade nyanser av buteljgrönt, burgundy och midnattsblått.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s