Burberry Prorsum S/S 14

BURBERRY14

Vårvisningen från Burberry Prorsum är så smarrig att jag inte kunde välja bara fem bilder som jag brukar här i bloggen utan var tvungen att ta det dubbla. Kollektionen innehåller ett ljuvt pastellparty i mjuka toner av mint, jordgubb, lavendel, citron och vanilj…

bur14_2

…och för oss som tycker att godisfärger först och främst är fint i fantasin och att titta på finns mer bärbara och neutrala nyanser. Grått, svart, rött och vitt med breda ränder, prickiga mönster och pennkjolar. Siluetten känns inte direkt ny men varför ändra på ett vinnande koncept? Jag gillar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s