Helgens filmtips

Edda Magnason som Monica Zetterlund

Edda Magnason som Monica

Var på bio igår, såg Monica Z och jag vill varmt rekommendera den till seriöst ALLA, den är helt klart en av de bästa svenska filmerna jag sett! Otroligt välgjord, Edda Magnason är helt magisk i sin debutroll som Monica Zetterlund, musiken är såklart fantastisk och dessutom är Edda så extremt snygg i varje scen, styling, smink och hår är en ren fröjd att se på. Fredrik tyckte också att den var jättebra, det här är en film som passar lika bra att se tillsammans med sin kille som med sina föräldrar eller med tjejkompisarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s