Isabel Marant x H&M sneak peek

HBZ-IsabelMarant

Nu släpps de första produktbilderna från Isabel Marant  for H&M-kollektionen. Isabel Marant berättar att hennes inspiration främst kommer från hennes tidigare kollektioner. ”It’s a mix-up of my favorite things, pieces you put in your luggage and say, ‘Oh, my God, if I lose my suitcase it’s going to be a disaster.’ I figured out what I wouldn’t like to lose, things I never get tired of.” Även musik är en viktig inspirationskälla för henne. ”I quite like to listen to rock to have a tempo and get energy when I’m designing. I especially love songs by women, like Yeah Yeah Yeahs, the Kills, PJ Harvey, or Cat Power.” 

Isabel Marant for H&M-kollektionen finns i butik från den 14:e november.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s