What does the fox say

IMG_5673

Ni som följt min blogg ett tag vet redan att jag är ett stort fan av Wildfox när det kommer till sköna, slappa myskläder – kvalitén är fantastisk, modellerna superhärliga och trycken coola. Men smakar det så kostar det och ärligt talat tycker jag att priserna för Wildfox ofta är i dyraste laget. Tror ni att jag blev glad när jag av en ren slump gick förbi den här anspråkslösa skylten på stan igår, en pop up store med utförsäljning?! Wihoo!

IMG_56889

IMG_5739

Jag slog till på dessa godbitar, en collegetröja med lååånga, gosiga ärmar och så den mjukaste av t-shirtar du kan tänka dig. Redo för höstmys nu, oh yes!

2 reaktioner till “What does the fox say

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s