Isabel Marant x H&M Lookbook

Isabel-Marant-Pour-HM-Lookbook-51-700x933 Isabel-Marant-Pour-HM-Lookbook-11-700x927 Isabel-Marant-Pour-HM-Lookbook-31-700x935 Isabel-Marant-Pour-HM-Lookbook-41-700x934 Isabel-Marant-Pour-HM-Lookbook-21-700x932Lookbooken det pratats om de senaste dagarna och yes, det är snyggt, snyggt, fantastiskt snyggt! Jag blir typ stressad redan nu när jag tänker på köerna och tumultet som med stor säkerhet kommer att uppstå då kollektionen släpps i butik den i 14:e november… Bara att vässa armbågarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s