Att ta emot en ny årstid

SAM_7016

Första oktober idag och jag sprang på dessa färgglada skönheter på väg hem från en så himla mysig och fin middag tillsammans med min älskade syster. Hur mycket jag än är ett fan av sommaren så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite mysigt att hösten kommer, har insett det gäller bara att göra det bästa utav den. Dagar ute i friska luften kan verkligen vara hur härligt som helst, när luften är klar, solen skiner och trädkronorna är målade i vackra färger. När det gäller kvällar tillbringar jag gärna tid inomhus och då tycker jag om att ha det mysigt. Tänd ljus på kvällen och passa på att pyssla om dig själv hemma och bara slappna av i tv-soffan. Se om du kan skaffa en ny hobby, laga god mat, baka, läs en bok, bläddra i en tidning eller hitta nya favoritbloggar eller inspirationssidor online. Vad som helst som passar dig, bara du ser till att njuta av det och känner att det får dig att må bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s