Har du ett gott äppelrecept?

IMG_9440

IMG_9441

Äppelträden i pappas trädgård hemma på landet fullkomligt dignar av äpplen, perfekt ljusgula och söta. Jag passade på att plocka med mig en stor påse när jag var där i helgen och ikväll hoppas jag kunna ta mig tid till att baka något smarrigt av dem. Äppelpaj gör jag ganska ofta, den här gången tänker jag mig något annat. Har du något bra förslag? Kommentera gärna!

2 reaktioner till “Har du ett gott äppelrecept?

  1. Mums med äpplen och nyttigt här kommer världens lättaste recept: Klyfta eller skiva ner äpplen i en ugnsäker form, ta ett halvt paket sockerkaksmix och strö över lite kanel och sist smör , gärna ur en flaska (sån där blandad smör/olja) jag brukar göra ett ”rutmönster” det blir snyggt, så in i ugnen ca.200 grader tills fin färg och äpplena mjuknar. Glass eller vaniljsås till. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s