Drömhus

inspohome

Min kille och jag hyr ju i nuläget men jag kan avslöja att vi går i tankarna att köpa ett gemensamt boende inom en inte allt för lång framtid. När jag kom hem från jobbet idag överraskade Fredrik mig med en ny mapp på datorn full med bilder som han noga utvalt samlat ihop från olika inredningssidor, älskar att vi har så lika smak! Helt klart ett plus när man lever tillsammans och ska inreda ett hem ihop.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s