Glassigt

SAM_7106

Min kära kollega C fyllde år häromdagen, vi firade henne som sig bör med fika på jobbet. Ett smart och snabbt tips på glasstårta är att lyfta ut hela glassen ur sin förpackning, lägga den på ett stort fat och strössla över goda grejer man vill dekorera med. Förslagsvis lösgodis, non stop, riven choklad, kakor, nötter, färsk frukt eller bär. Det ser härligt ut, lätt att anpassa om någon är allergisk, går som sagt fort att fixa, är perfekt att servera när man är många, ja ni fattar… Dagens smarriga tips inför helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s