Värvet

IMG_5816

Känner du till Värvet? Jag fick tipset av en bekant på Way Out West i somras, laddade ned appen för någon månad sedan och lyssnar nu så ofta jag kan. Programledaren Kristoffer Triumf bjuder i varje avsnitt in en känd svensk person och intervjuar henne eller honom. Eller intervjuar är egentligen fel ord, det är mer ett långt, avslappnat samtal med intressanta människor. Jag tycker att jag lär mig något nytt och inspireras av varje avsnitt. Har inte hunnit med alla hundra (!) samtal ännu men några av mina favoriter såhär långt är Amanda Ooms (den kvinnan alltså, älskar henne), Johan Renck, Carin Rodebjer, Ernst Kirchsteiger, Petter, Isabel Adrian och Steve Angello. Gör dig själv en tjänst och lyssna, det är så otroligt fint och bra! Här hittar du alla avsnitt om du vill lyssna via datorn.

En reaktion till “Värvet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s