På min önskelista

SAM_7159

Parfymerna från franska dofthuset Memo kommer alla med egna små historier, målande beskrivningar som förstärker intrycket. Eller vad säger ni om den här lilla sagan som hör till doften Irish Leather: ”It’s one of those icy, biting mornings. The sun scarcely manages to break through the heavy grey clouds. The air is crisp and dry, and the wind slips beneath my clothes. The North wind whips the grass that sticks to my boots. I walk into the stable and swing open the wooden tack room doors, freeing the burning scent of leather, wood, amber and honey. Its age-old odor stands out sharply in the frozen morning air. My horse whinnies softly. It’s the smell of her freedom. The leather gathers in the wind, the grass warms with the wood. Irish Leather gallops off into the horizon.” Jag som är en riktig sucker för den här typen av marknadsföring faller som en fura och drömmer mig bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s