Helg ljuva helg

photo-3 kopia 211

Helg för mig betyder sovmorgon, god mat, vila, härligt sällskap och gärna en roadtrip om tid och lust finns. Att gå ut och festa nu på hösten lockar inte alls på samma sätt som under årets varma månader och med intensiva jobbveckor uppskattar jag verkligen att få ta det lugnt på helgerna. Igår åt min kille och jag middag ute och sedan väntade godis och film hemma i sängen. Lyxigt att få lägga tid på just det, om du frågar mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s