Lördag på landet

IMG_98422

IMG_9800

IMG_9829

Underbart är kort men ack så härligt, tillbringade 24 timmar på landet i lördags och vilka timmar sedan. Lät datorn vila och njöt istället av att vara ute i friska luften, fira fars dag (en dag i förskott), baka äppelpaj på nyplockade hemäpplen och gosa med världens bästa katt. Lyx.

2 reaktioner till “Lördag på landet

  1. Den här katt- och killbilden var klart bäst (jmf dem i ett närliggande blogginlägg). Kunde nästan ha varit jag och gumman (katt) men jag börjar varje dag med att godmorgonraka mig så bara nästan. Och svenskt höstlandskap, och ditoäpplen. Med tanke på modegraden på allt annat, borde det ha varit emaljhinkar. 😮 Kattfotot skulle givetvis ha varit i färg så att man hade fått njuta av den vackra katten, samt allmogemåleriet. 🙂 Ja det var mina tankar och åsikter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s