Lindesberg second hand

IMG_98244

När Fredrik och jag var i Lindesberg i helgen passade vi på att ta en liten sväng till Erikshjälpen. En mysig och välsorterad second hand-butik med stort utbud, brukar ofta göra ett besök här när jag är hemma på landet. Läslus som jag är gillar jag bokavdelningen, här kan man göra fynd.

IMG_9817

Jag slog till på en pocketbok för en tia och F köpte fyra festliga skivor för fem kronor styck. Ett trevligt tips om du har vägarna förbi Lindesberg men håll koll på tiderna, butiken är bara öppen på onsdagar och lördagar.

En reaktion till “Lindesberg second hand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s