Parisian Chic

IMG_6386

Att fransyskor är bland de absolut stilsäkra kvinnorna i världen, det vet vi. I boken Parisian Chic listas hemligheter och tips på hur man ska bära sig åt för att bli lika cool som de franska donnorna.

IMG_6391

Här får du veta allt från hur du bygger upp din garderob och inreder ditt hem till hur du smartast packar en resväska. Det finns även en stor adresslista över de bästa butikerna i Paris. Boken är full av tips, checklistor, fina bilder och illustrationer. Superinspirerande! Hett boktips till dig själv eller varför inte som en julklapp till någon modeintresserad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s