Sweater weather

SAM_7303

Om jag inte satt tillfälligt shoppingstopp på mig själv hade jag gärna sett till att de här mjuka godbitarna till tröjor följt med mig hem idag. Från H&M Trend.

photo-3444

Annars? Jobbat (går lite utanför mina ordinarie arbetsuppgifter och ansvarar för det här eventet på torsdag, ska bli så kul, mer om det senare:), tränat, ätit och nu ska jag jobba lite till innan jag ska hoppa ned under täcket och se på Paradise Hotel! Så glad över att mitt favorit guilty pleasure-program har börjat igen, haha.

Annonser

2 thoughts on “Sweater weather

    • Hej Anneli, oj tack snälla! Till min hy använder jag foundation, concealer runt näsan och under ögonen, lite rouge på kinderna och puder i t-zonen. Fyller i ögonbrynen med skugga och målar mascara på de övre ögonfransarna. På läpparna har jag gärna Jelly Gloss från Isadora i färgen Biscotti, eller ett vanligt läppbalsam. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s