Datordetox

IMG_042778

Har haft ett par dagar av datordetox, har nästan inte jobbat eller suttit vid skrivbordet hemma, istället har jag koncentrerat mig på att leva i nuet och ägnat kvalitetstid åt nära och kära. Jag behövde det! Det gör vi nog alla med jämna mellanrum.

IMG_039445

Nu efter en helt underbar helg med bland annat inredningsshopping, middag, film, pyjamasparty och massa kärlek ser jag fram emot en mysig fortsättning av söndagen. Ikväll väntar enligt nyskapad tradition hämtmat framför den kanske bästa tv-serien genom tiderna, woop!

2 reaktioner till “Datordetox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s