Bik Bok Walk In Closet

IMG_6545

För ett par månader sedan satt min kollega K och jag och spånade på nya idéer att göra för Bik Bok. Vi enades snabbt om att en stor garderob och mysiga tjejkvällar är något många av Bik Boks kunder gillar och med det som utgångspunkt skapade vi konceptet Bik Bok Walk In Closet. Att arrangera event hör egentligen inte till mina ordinarie arbetsuppgifter men då och då tycker jag det är härligt att gå utanför min comfort zone. I torsdags förra veckan var det dags för vårt shoppingevent med ledorden personlig känsla och all things girly. Vi bjöd in Norges coolaste bloggare Ulrikke Lund att styla fem av sina favoritpartyoutfits.

MR1_6909

MR1_6823

MR1_6791

Vi bjussade på smarriga brownies, smågodis och bubbelvatten.

IMG_6531

Två proffsiga hårstylister från Jan Thomas Studio på plats och fixade håret på alla gäster som ville.

MR1_6899

Självklart fick alla gäster varsin goodiebag när de gick hem. Allt som allt var det en helt underbar kväll och ja, jag känner mig glad och stolt över att ha tagit det här projektet hela vägen från idé till utförande.

Tusen tack till alla inblandade! 🙂

4 reaktioner till “Bik Bok Walk In Closet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s