Aldrig mer angora

1460128_10152039859793633_1637938751_n

Utgår från att ingen de senaste dagarna missat den helt vidriga informationen om hur angoraull blir till från kaniner i fabriker i Kina. Klarar personligen inte av att se många sekunder av det hemska filmmaterial som visats och det behövs inte, jag vet garanterat ändå att jag aldrig mer kommer att köpa ett angoraplagg från och med nu. Gör det inte du heller, om du inte med all säkerhet vet att kaninerna behandlas bra och att pälsen klipps av istället för rivs. Det är en bra början som vi alla kan hjälpa till med. Om du känner för att stödja arbetet för djuren ytterligare, skänk gärna en slant till Djurens Rätt.

5 reaktioner till “Aldrig mer angora

  1. Klarar inte av att se filmen men kan tänka mig att det är snarlikt en annan sjuk film som jag tyvärr råkade se. Den sitter fast på näthinnan, hur de river av pälsen på tvättbjörnar och hundar medan de skriker. Fruktansvärt! Också från Kina. Otippat.

  2. tack för du tog upp det här fruktansvärda och att vi alla kan göra något, jag tycker att vi i alla lägen måste tänka på djuren inte köpa plagg som kommer från länder där djuren utnyttjats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s