The World’s Best Design Restaurant

IMG_6886

Det bjöds på födelsedagskalas i Köpenhamn i lördags och vi åt middag på en av stans nya favoriter, Höst. Restaurangen fick utmärkelsen “The World’s Best Design Restaurant” vid den årliga Bar & Restaurant Design Awards i London i september i år och jag förstår verkligen varför.

IMG_6880

IMG_6882

IMG_6884

Maten är underbar, servicen toppklass och inredningen fantastisk. För att toppa hela kalaset ytterligare är priserna överaskande snälla (du får en en tre-rätters meny för strax under tre hundra kronor), något man faktiskt inte skulle kunna tro på ett såhär tjusigt ställe. Ett riktigt restaurangmåste när du har vägarna förbi den danska huvudstaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s