Solglasögon i december

IMG_63378

Efter en nästan oförskämt mild höst verkar det som att det är dags att låta solbrillorna vila då snö och kyla nu drar in över oss. Hur har ni det i den omtalade stormen som härjar därute? Bra, hoppas jag. Startar fredagen med att säga grattis till Linnie som jag dragit som vinnare av hudvårdsprodukterna från Neutrogena. Grattis! Maila mig din adress så kommer setet på posten. Måste faktiskt även passa på att säga att det är rackarns sparsamt med kommentarer här i blöggen, ni är många hundra som läser här varje dag men så tysta? Men äsch, det gör inget. Är ju själv en flitig bloggläsare som kommenterar ytterst sällan (förutom till bloggande vänner och bekanta), så jag fattar grejen.

4 reaktioner till “Solglasögon i december

  1. En sak är säker iaf, du har många beundrare där ute trots att det blir dåligt med kommentarer! Det vet jag! ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s