Att fynda i sin egen garderob

IMG_69534

Jag visste att jag hade den kvar någonstans men kom dessvärre inte riktigt ihåg var jag lagt den, min gamla favorithalsduk från Missoni. Idag hittade jag den längst ned i en byrålåda där jag sällan tittar och åh, vad glad jag blev. Den har många år på nacken men passar ändå alltid lika bra och kvaliteten är toppen, ett tidlöst och bra köp skulle jag vilja säga. Virade den ett extra varv runt halsen innan jag gick ut på stan.

Annonser

One thought on “Att fynda i sin egen garderob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s