Pepparkaksmuffins

IMG_6983

Så vad passar väl bättre än att avsluta den här andra adventssöndagen med lite pepparkaksmuffins? De blev trevligt nog riktigt supersmarriga! Här hittar ni receptet jag använde mig av, följde det till punkt och pricka och resultatet blev som sagt kanon, det är inget jag skulle vilja öka eller minska mängden på.

IMG_7010

Som dekoration på den vita chokladglasyren kan man ju ha lite vad man vill. Jag var först lite inne på pepparkakor men valde till slut röda och gröna non stop. Tusen tack K, K och F för en jättemysig kväll.

En reaktion till “Pepparkaksmuffins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s